Ens traslladem a c25abril.blog.cat!!!

Ens podreu trobar també a c25abril.blog.cat

dimarts, 2 de novembre del 2010

El vot independentista a debat

El Col·lectiu 25 d’Abril, de la Selva del Camp, organitzem una taula rodona aquest divendres dia 5 de novembre de 2010, a les 20h, a la Defensa Agrària.
Sota el lema “El vot independentista a debat” s’han convocat representants de les tres formacions polítiques que es presenten a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya i que han manifestat obertament la seva opció independentista. 
Els tertulians seran Àngel Xifré (per ERC), Albert Pereira (per Solidaritat Catalana per la Independència) i Ferran Pujol (per Reagrupament). La taula la moderarà Enric Castelló, professor i periodista de la URV.
La idea és fer la taula rodona i posteriorment obrir el debat amb tots els assistents per tal de parlar obertament de com plantegen assolir la independència les diferents formacions: declaració unilateral d’independència, convocar un referèndum, etc  i debatre sobre el vot independentista: diversitat de formacions, objectius, etc.
Us animem a assistir i participar en el debat del proper divendres, hi esteu tots/es convidats!!!

1 comentari:

 1. Podem estar molt satisfets tant del nivell dels ponents com del del públic (75 persones vaig comptar)les intervencions van ser molt impactants i el diàleg fluïd i respectuós.
  Només cal lamentar el poc ressó dels mitjans de comunicació, TV,Premsa,etc. malgrat l'esforç fet per a assaventar-los.
  Sembla que aquest país no aprecia res que no siguin Belens Estebans , futbol i Papes de Roma.
  Quan el que realment importa és el que passa a la porta del costat.
  Sort que el Col·lectiu està començant a fer que més d'un espabili.
  Seguim endavant.
  Lluís.

  ResponElimina